Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi på CBRE kontinuerligt nya insikter när det gäller fastighetsområdet. Syftet med Sveriges Fastighetsblogg är att göra det smidigt och lätt för våra fastighetsvänner att ta till sig den fakta, kunskap och erfarenhet som vi har om fastighetsbranschen. Vi bjuder även in gästförfattare att skriva för bloggen.

Genom bloggen får läsaren information, analyser och nyheter på ett smidigare sätt än genom traditionella nyhetsbrev. Målet är att fastighetsbloggen ska vara din kunskapskälla för allt om fastighetsbranschen.

 

Sveriges Bästa Branschblogg 2020 – Fastigheter

CBREs Fastighetsblogg bästa branschblogg i Sverige

Varje år utses de bästa branschbloggarna och i år placerar sig Sveriges Fastighetsblogg på första platsen! Vi tackar våra läsare och våra medarbetare som gjort oss till vinnare.

Varje år utses den bästa bloggen inom ett antal branscher. Juryn består av digitala strateger och copywriters, med lång erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik branschblogg. En lång rad bloggar inom respektive bransch har analyserats. Vinnarna har utsetts genom en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO). Juryns motivering löd:

"CBRE driver Sveriges fastighetsblogg med uppdateringar kring vad som händer i fastighetsbranschen. Bakom tangenterna finns medarbetare på företaget som delar med sig av analyser, sammanfattningar av rapporter och framtidsspaningar från branschen. Det är en blogg fylld till bredden med kunskap, med många smarta funktioner. För varje inlägg presenteras till exempel uppskattad lästid och valet att lyssna på innehållet."

Prenumererar du inte än?

Det är helt kostnadsfritt. Fyll i ditt namn till höger och välj hur ofta du vill ta del av våra nyheter.

Har du frågor eller önskemål om ämnen du vill veta mer om? Kontakta gärna Yvonne Ehinger, Head of Marketing, CBRE Sweden.